19.08.2008 г., 10:23 ч.

За Нати 

  Поезия » Любовна
745 0 4

Не се опитвай да я контролираш,

А бъди такъв, какъвто си.

Така сърцето нежно ще докоснеш,

А тя... повярвай, ще го оцени.

Любов и нежност й дарявай

И тя ще ти покаже на мига

Ясно, без излишна драма... на какво способна е за ЛЮБОВТА!

 

П.П. С много обич за един истински човек!!!

© Ками Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??