Обичам те, без теб не мога да живея.
За твоите ласки ден и нощ копнея.
Мечтая винаги ти да си до мен.
Не искам да оставаш сърцето ми да страда в твоя плен.
Всеки ден в любов не искам да ми се вричаш.
Достатъчно ми е да знам, че само мен обичаш.
Само тебе моля,
не ме оставай на произвола.
Всичко мое ти дарявам и ти обещавам -
Никога да не те предавам.
© Еаьаьаьа Все права защищены
Хареса ми! Браво!