17.05.2008 г., 21:35 ч.

За Него 

  Поезия » Любовна
676 0 1

Обичам те, без теб не мога да живея.

За твоите ласки ден и нощ копнея.

Мечтая винаги ти да си до мен.

Не искам да оставаш сърцето ми да страда в твоя плен.

Всеки ден в любов не искам да ми се вричаш.

Достатъчно ми е да знам, че само мен обичаш.

Само тебе моля,

не ме оставай на произвола.

Всичко мое ти дарявам и ти обещавам -

Никога да не те предавам.

 

© Еаьаьаьа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??