21 сент. 2011 г., 13:21

За Него! 

  Поэзия » Любовная
571 0 2

Не ще те питам къде си,

нито пък как си...

Не искам да зная с коя си,

нито дали си щастлив!

От въпроси вече смисъл няма,

всеки е излишна драма.

Без смисъл казваме неща,

но другият не ги приема така.

И пак вълнения, какви ли не,

викам за помощ и

за яснота, МОЛЯ ТЕ, преди да е

дошъл краят на света.

Обич, хайде, спри! Защо

да питам, като знам къде,

в мислите ми си! Не искаш

други и не си добре без мен!

И как да е щастлив човекът,

изгубил СВОЯТА МЕЧТА!

Най-прекрасната ЖЕНА!

 

© Камелия Донева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??