Не ще те питам къде си,
нито пък как си...
Не искам да зная с коя си,
нито дали си щастлив!
От въпроси вече смисъл няма,
всеки е излишна драма.
Без смисъл казваме неща,
но другият не ги приема така.
И пак вълнения, какви ли не,
викам за помощ и
за яснота, МОЛЯ ТЕ, преди да е
дошъл краят на света.
Обич, хайде, спри! Защо
да питам, като знам къде,
в мислите ми си! Не искаш
други и не си добре без мен!
И как да е щастлив човекът,
изгубил СВОЯТА МЕЧТА!
Най-прекрасната ЖЕНА!
© Камелия Донева All rights reserved.