13 июл. 2014 г., 20:04

За него 

  Поэзия
350 0 0

Нощта сама завари ме отново,

във този късен... късен час!

Да заспя ли ? - Не, не мога,

мисля си за него аз!

 

Чудя се дали е буден,

чудя се сега къде е, 

дали потънал е в сън чуден,

дали изобщо той добре е?!

 

Може би сега той страда

за любимото момиче.

Дали в сърцето си е построил преграда

за глупачката, която го обича?!

 

Дори така да е - не съжалявам,

все пак осмисли празните ми дни!

За абсолютно всичко му прощавам,

нищо, че в сърцето ме рани!

© Диагноза Депресия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??