11 февр. 2007 г., 00:33

за нея 

  Поэзия
982 0 8
колкото те обичам ако знаеш
колко ти ми липсваш
винаги се аз лишавам от
правото си да обичам
но знай ти ще бъдеш
моята любов.
Не ме забравяй
не повтаряй
и никога не ми се подигравай,
защото рано или късно
болка ще берем
и любовта си ний ще съберем

© Кирил Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??