4 февр. 2005 г., 19:03

За нея 

  Поэзия
1056 0 2
Нощта е мрачна или бледа, сива.
Нощта е винаги еднаква,
а ти си тази, гдето е красива,
а ти си тази, гдето ме очаква.

Денят е светъл, топъл и студен.
Денят е винаги един и същ,
а ти си тази, гдето е до мен,
а ти си моята дъга след дъжд.

И само твоето лице ме кара
да виждам в мрака светлина
и знай, че края тук го няма.
Боли ме винаги когато си сама.

© Мира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • благодаря ви, всеки има нужда от подкрепа, благодаря ви за вашата!!!
  • Красиво е!Хареса ми
Предложения
: ??:??