Вятър!
Бриз!
Океан от лъжи!
Пясък и стъпки!
Изхвърлени риби,
дъвчат дъвки,
докато Слънцето залязва!
Мокро е!
Хлъзгаво!
Утре!
Вълните се блъскат в брега!
А непоносимата болка
в окото на рака!
Вървя назад,
отнася ме бризът!
Хвърлям своята бронирана риза
и скачам във водата.
Солено!
Толкова,
колкото твоята липса!
на нощния здрач
© Росица Илиева Все права защищены