11 июн. 2018 г., 23:06

За няколко трохи 

  Поэзия
608 0 1

За няколко трохи

 

Ние сме гълъбите в парка,
седнали на улицата
играем белот.
Каква по перата ни
е тази шарка? – Живот?
Но картите ни са филийки
от различен хляб на полиглот.

© Рашко Иванов Марков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??