9 мар. 2007 г., 19:04

ЗА ПРИЯТЕЛСТВОТО 

  Поэзия
1768 0 11

 

 

Най-хубавото място на света

е там, където някой те обича.

Превел глава, ще те научи да четеш

и с болките ти тихичко ще срича.

 

В най-хубавото място на свeта

сърцето ти от песен ще прелива

и думите ще раждат светлина,

и топлината помежду ни ще е жива.

 

Приятелю, бъди сега до мен,

когато имам нужда да съм силна

и никога не ще си победен,

защото винаги ще знаеш, че ме има.

 

Най-хубавото място на света

е кафенето, сайта, тротоара...

когато си разделяме това,

което прави поносим товара.

© Димитрия Чакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??