3 дек. 2016 г., 22:17

За теб.. 

  Поэзия » Любовная
721 2 6

Отново в обятията на някой друг
ще бъда с мисълта за теб,
отново ще презирам
всеки миг без теб.

Отново ще изчакам изгрева,
за да те забравя,
отново ще дочакам залеза,
без да се колебая.

Отново ще те чакам
без да пригарам,
отново ще те искам,
но няма да те забравям.

Друг сега целува,
но виждам твоето лице
друг сега обича,
но ти си ми на сърце.

© Едмона Нейчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??