15 авг. 2006 г., 12:38

За теб 

  Поэзия
732 0 2
За теб очите ми блестят,
за теб сълзи във тях трептят.
За теб сърце,душа се сплели,
за теб в две думички са се излели.
За теб светът ще преобърнат,
за теб в красоти ще го превърнат.
За теб едно сърце играе,
за теб то цяла нощ мечтае.
За теб две думи вечно ще повтаря:
"Обичам те!"не го забравай!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??