Aug 15, 2006, 12:38 PM

За теб 

  Poetry
735 0 2
За теб очите ми блестят,
за теб сълзи във тях трептят.
За теб сърце,душа се сплели,
за теб в две думички са се излели.
За теб светът ще преобърнат,
за теб в красоти ще го превърнат.
За теб едно сърце играе,
за теб то цяла нощ мечтае.
За теб две думи вечно ще повтаря:
"Обичам те!"не го забравай!

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??