6 нояб. 2008 г., 22:26

За теб, любими! 

  Поэзия » Любовная
1372 0 1

Това, което искам да ти кажа

е, че те обичам, скъпи мой!

И любовта си с нежност аз да ти докажа!

Желая да си вечно само мой!

 

Да те даря със всичко, от което се нуждаеш!

Да бъда с теб във радост и тъга!

Да те накарам само мене да желаеш!

Завинаги да бъда ТВОЯТА СЪДБА!

 

 


© Дафи Сидова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Щастливец..........трябва да е много горд, че има такъв човек до себе си! Много е хубаво!
Предложения
: ??:??