5 окт. 2012 г., 21:38

За теб, Любов... 

  Поэзия » Любовная
714 0 5

За теб, Любов, изкачвах върхове.

Във песни вплетох всичките ни срещи.

Сърцето ми дори и да умира,

за друга обич то не те заменя.


2000 г.

© Латинка-Златна Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??