5.10.2012 г., 21:38 ч.

За теб, Любов... 

  Поезия » Любовна
715 0 5

За теб, Любов, изкачвах върхове.

Във песни вплетох всичките ни срещи.

Сърцето ми дори и да умира,

за друга обич то не те заменя.


2000 г.

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??