12 нояб. 2010 г., 21:01

За теб, Любов! 

  Поэзия » Любовная
817 0 0

Прощавах лесно на хората фалшиви,

усмивки лицемерни се прицелваха в сърцето,

плаках... и вярвах на думите лъжливи,

а те с насмешка ме гледаха в лицето.

 

Знам, че не получих много от живота,

не познавах щастие, нито любов...

до болка отчаяна, че това било съдбата,

избрала душата ми за свой вечен роб.

 

Благодаря ти, че си тук и че те има,

че върна усмивката на моя ден,

благодаря, че с любов направи ме щастлива,

поклон пред образа ти благословен!                                                                             

© Диана Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??