За Теб, мой Бог
За Теб, мой Бог,
аз ще живея.
За Теб, мой Бог,
аз ще копнея.
Твоята любов,
по-велика е от всичко
в този свят.
Тъй безкрайна е
от тук до вечността,
с нищо не бих могла да я сравня.
Когато съм сама,
Ти отново Си до мен.
И в тъмнината на нощта,
аз виждам твоя лик
в сияние прекрасно озарен.
© Христина Семовска Все права защищены