2.11.2007 г., 15:41 ч.

За Теб, мой Бог 

  Поезия
657 0 3

За Теб, мой Бог

 

За Теб, мой Бог,

аз ще живея.

За Теб, мой Бог,

аз ще копнея.

 

Твоята любов,

по-велика е от всичко

в този свят.

Тъй безкрайна е

от тук до вечността,

с нищо не бих могла да я сравня.

 

Когато съм сама,

Ти отново Си до мен.

И в тъмнината на нощта,

аз виждам твоя лик

в сияние прекрасно озарен.

© Христина Семовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??