Погледни отвъд през стъклото
и полупрозрачните пътеки,
отведи мечтите си към небето
и до безумие просто разпръсни ги...
Извиси ги едно по една до звездите
те знаят как да се намерят и срещнат
с моите също скрити и смахнати мечти,
защото там в твоите съм ги умешала...
Там моите мечти очакват и пазят твоите
там откриват смисъл моите вдъхновения
песните, стиховете, всичките ми балади,
влюбените ми думи и дела от възхищения...
© Александра Все права защищены