29.10.2016 г., 0:37 ч.

За теб са мечтите ми, отведи ги при твоите 

  Поезия » Любовна
906 1 1

 

Погледни отвъд през стъклото

и полупрозрачните пътеки,

отведи мечтите си към небето

и до безумие просто разпръсни ги...

 

Извиси ги едно по една до звездите

те знаят как да се намерят и срещнат

с моите също скрити и смахнати мечти,

защото там в твоите съм ги умешала...

 

Там моите мечти очакват и пазят твоите

там откриват смисъл моите вдъхновения

песните, стиховете, всичките ми балади,

влюбените ми думи и дела от възхищения...

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??