19 февр. 2017 г., 12:06  

За теб тази сутрин 

  Поэзия
401 2 7

За теб тази сутрин

дарявам светлина,

подарявам ти вътре

миг от топлина...

Костилчица нежност

и ефирна мечта,

стръкче копнежност

от любяща ръка.

За теб тази сутрин

дарявам светлина,

подарявам ти вътре

миг от топлина.

И крайбрежие свято,

покрито с любов,

във синевата ти лято

от тих благослов...

 

© Ивелина каменова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??