28 апр. 2010 г., 20:58

За тебе 

  Поэзия » Любовная
659 0 0

 Миличко, сладичко и безгрешно,

 

ти си моята любов... честно,

 

обичам те безусловно,

 

ще те слушкам редовно,

 

ще се опитам, без да сбъркам,

 

и от любов ще те побъркам.

 

Като си до мен откачам

 

и от радост скачам,

 

че имам такова момиче като теб,

 

сладко като мед,

 

което, знам, че ще е до мен

 

във всеки миг и всеки ден.

 

 

 

За тебе, мило, всичко ще направя,

 

дори огънят да ме изгаря

 

и пак, и пак да се повтаря,

 

никога не ще забравя

 

обичта ти голяма,

 

като на моята мила мама!!!

 

 

 

Целувка една и две,

 

ти имаш криле,

 

но не какви да е,

 

а на ангелско дете,

 

което обичам от сърце!!!

 

 

 

Не ме карай да ставам лош,

 

устните ми ще са върху твоите цяла нощ,

 

без да те докосвам,

 

нито да те ядосвам,

 

аз ще те омая,

 

ще те пренеса в рая,

 

да прекараме нощта

 

без студ и самота,

 

само ние двамата да сме сега,

 

в тази нощ, пълна с грехота.

© Валентин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??