3 янв. 2009 г., 06:44

За тебе, мамо! 

  Поэзия » Другая
922 0 2
 

Мило звучи думичката „мама",

с колко любов и почит е изпълнена тя.

Като нея друга няма,

защото идва тя от нашите сърца.

 

И затова аз ти казвам, мамичко свята,

обичам те безкрай!

Ти за мен си най-важна на земята

и без теб настъпва моят край!

 

Любяща и нежна си, мила мамо,

със силен дух и красота.

Искам да ти прошушна само,

че като теб няма и на край света.

 

Като слънце си ти за мен,

защото сгряваш ме с твоята целувка

и с теб започва моят светъл ден,

облян от твоята майчина милувка.

 

Аз усещам те винаги до мен

и в трудности, и в нищета.

Ти ми помагаш да не изпадам в плен

на тъй лошата самота.

© Николета Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво! Щастлива майка ти с тебе! А от самотата не се плаши много. Тогава човек има повече време да опознава себе си и другите.
  • Чудесен поздрав за майката от добрата дъщеря!
    Честита Нова година!
Предложения
: ??:??