14 мар. 2015 г., 08:56  

За учителката 

  Поэзия » Для детей
1196 0 0

Учителката мила,

така е тя красива

и ето виждам я сега

да влиза във часа.

А учениците ù обещават

да внимават във часа

и да са послушни през деня.

© Павел Стоичков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??