Mar 14, 2015, 8:56 AM  

За учителката 

  Poetry » For kids
1329 0 0

Учителката мила,

така е тя красива

и ето виждам я сега

да влиза във часа.

А учениците ù обещават

да внимават във часа

и да са послушни през деня.

© Павел Стоичков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??