30 сент. 2019 г., 07:28

Забранен 

  Поэзия » Любовная
606 0 2

Забранен си! Толкова забранен...
Че даже от себе си трябва да крия,
как искам те с поглед тих и смутен,
а всъщност дори не смея да мигна...

 

Забранен си! Смили се! Не гледай към мен!
Сърцето изтръгваш като с магия!
Бушуват в мен страсти ден подир ден,
такава любов трудно се скрива!

 

Забранен си! Табу си в света ми студен!
А как искам само да се разкрия!
Да тръгнеш до мене, да тръгна до теб!
Моралните норми да ги разбием!

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??