13 апр. 2007 г., 19:00

Забравена? 

  Поэзия
696 0 1
Забрави ли вече очите ми?
Твоите още ме преследват...
Забрави ли вече устните ми?
Твоите още ме обсебват...
Забрави ли вече ръцете ми?
Твоите още ме докосват...
Забрави ли вече думите ми?
Твоите още ме омагьосват...
Забрави ли вече косата ми?
Твоята още ме гали като коприна...
Забрави ли вече любовта ми?
Аз продължавам да те обичам като за двамина...
Забрави ли ме ти изцяло?
А аз се любя още с твойто тяло...

© Любомира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??