Ах, ти червей в душата свита
Като в черна дупка скрит си,
Изяждящ нейните крила,
Махни се!!!
Остави я!!!
И без туй е тя сама,
Забравена от мили думи,
Забравена от бащина тъга,
Преследва чужди сили,
А докога така?
Ах, тези мили думи,
Ах, тез тъй скъпи думи,
Къде забравени стоят
Нима не заслужава да ги знае тя?
И тъй затворена от хорски думи
Тя чака своята съдба,
А червеят в душата скрит
остана за да не е тя сама.
© Майома Илиева Все права защищены