6 дек. 2008 г., 21:58

Забрави 

  Поэзия » Любовная
684 0 3
Забрави за дните,
забрави за мен,
забрави сълзите,
забрави нощта,
забрави спомените,
забрави любовта!
Забрави само мен,
забрави очите,
забрави искрите,
забрави за огъня, който подпали,
забрави за косите, които нежно гали,
забрави го сам,
в забрава потъни...
Забрави го вместо мен -
душата ме боли
забрави го, забрави го ТИ!

© Лилианна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??