Dec 6, 2008, 9:58 PM

Забрави 

  Poetry » Love
683 0 3
Забрави за дните,
забрави за мен,
забрави сълзите,
забрави нощта,
забрави спомените,
забрави любовта!
Забрави само мен,
забрави очите,
забрави искрите,
забрави за огъня, който подпали,
забрави за косите, които нежно гали,
забрави го сам,
в забрава потъни...
Забрави го вместо мен -
душата ме боли
забрави го, забрави го ТИ!

© Лилианна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??