Не искам да виждам в очите ти сълзи.
Не искам да страдаш заради него ти.
Сърцето си ти му подари,
А той по навик го разби.
Не е за теб разбери.
Остави го,нека нея рани.
Бъди щастлива и миналото загърби.
Колкото и да искаме не можем
Да върнем щастливите дни.
Остава само спомена в сърцето да гори.
Хайде,вдигни краищата на устните си,
И засияй както преди!
© ДиДиТо Все права защищены