17 апр. 2007 г., 10:03

Забравих те 

  Поэзия
1144 0 3

Забравих вече теб.

Забравих твоите лъжи.

Щастлива ще съм аз, няма да роня повече сълзи.

Спомен чист ще запазя за отминалите дни.

Ти за мен си стара рана

и не ще позволя пак да прокърви!

© Ралица Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??