Apr 17, 2007, 10:03 AM

Забравих те 

  Poetry
1151 0 3

Забравих вече теб.

Забравих твоите лъжи.

Щастлива ще съм аз, няма да роня повече сълзи.

Спомен чист ще запазя за отминалите дни.

Ти за мен си стара рана

и не ще позволя пак да прокърви!

© Ралица Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??