29 июн. 2007 г., 19:41

Забравям 

  Поэзия
971 0 3
Забравям, спомняйки си...
и не спирам да си спомням,
докато не забравя себе си.
Забравям, смеейки се...
и не спирам да се смея,
докато не забравя сълзите си.
Забравям, мислейки си...
и не спирам да си мисля,
докато забравя лудостта си.

© Лала Ловеч Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??