29.06.2007 г., 19:41 ч.

Забравям 

  Поезия
958 0 3
Забравям, спомняйки си...
и не спирам да си спомням,
докато не забравя себе си.
Забравям, смеейки се...
и не спирам да се смея,
докато не забравя сълзите си.
Забравям, мислейки си...
и не спирам да си мисля,
докато забравя лудостта си.

© Лала Ловеч Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??