9 нояб. 2008 г., 18:35

Зачатие 

  Поэзия
472 0 4
 

                   ЗАЧАТИЕ

 

 

Като жена, полето се затресе в оргазъм.

Оплоди светкавица жадна за рожба земя.

И стене вятър, сводник на кръста наказан.

Нивята заченали във черна угар димят.

 

 

Пламтят зелени огньове в буките стари.

Далеч се чува на вълците дивия вой.

Играят бели сенки в самотни чукари.

И плъзва животът във форми безброй...

 

© Мимо Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??