Задръж сърцето ми
и в шепите ти топли нека
на сигурно да си стои.
Притискай го до твоето
ако почувстваш се самотен
целувай го понякога
и нежни думи говори му,
за да не спира да тупти.
Задръж го не ми е нужно
то на тебе цялото принадлежи!
Но не забравяй да го пазиш
сърце веднъж се подарява
изгубиш ли го изгубен си и ти.
© Мики Вълчанова Все права защищены