9.06.2016 г., 18:16 ч.

Задръж сърцето ми 

  Поезия » Любовна
450 0 0

Задръж сърцето ми
и в шепите ти топли  нека
на сигурно да  си стои.
Притискай  го до твоето
ако почувстваш се самотен
целувай го понякога
и нежни думи  говори му,
за да не спира да  тупти.
Задръж  го не ми е нужно
то на тебе  цялото принадлежи!
Но не забравяй да  го пазиш
сърце веднъж се подарява
изгубиш ли  го изгубен си и ти.

 

© Мики Вълчанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??