ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЯ! :)
@}-------;--------
Задъхано...
Часовникът върти
стрелките в мене...
Къде забързал си,
издайниче проклето!?
Тик-такаш!
(А защо ли не подремеш?)
Забий звука,
дълбоко във сърцето
на времето, изтръгнало безкрая...
В замяна – Думата си давам!
За всеки грешен миг
ще се покая!
Но за светица... Виж, не ставам!
Не искам и да се преструвам!
Затова сега пусни ме...
Нека да се налудувам!
© Адриана Зарева Все права защищены