3.05.2009 г., 0:21 ч.

Задъхано... 

  Поезия » Друга
676 0 7

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЯ! :)

 

@}-------;--------


Задъхано...

 

Часовникът върти

                      стрелките в мене...

Къде забързал си,

                 издайниче проклето!?

Тик-такаш!

        (А защо ли не подремеш?)

Забий звука,

                 дълбоко във сърцето

на времето, изтръгнало безкрая...

В замяна – Думата си давам!

За всеки грешен миг

                                ще се покая!

Но за светица... Виж, не ставам!

Не искам и да се преструвам!

Затова сега пусни ме...

                  Нека да се налудувам!

© Адриана Зарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??