10 мая 2008 г., 12:12

Задъхано 

  Поэзия » Философская
1113 0 21
 

Непредвидено губим синхрон:

мигновено и необратимо,

по един нелогичен закон

ни дели бяла осева линия.

 

Безполезно е. Стар метроном

отброява на чувствата срока

и налага ни темпо "бегом"

безпощадно, в различни посоки.

 

С бясна скорост прелита светът -

отстрани се размива пейзажът.

Цел ли имахме? - път, още път...

Спри за миг! - Имам много да кажа...

© Йорданка Гецова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??