Загубен
Аз загубен съм без твоята силна любов.
Само мога да затворя очи и да прошепна:
"Не ме напускай, не ме напускай!.."
Ако те няма, ще изтлея като дърво прегоряло.
Не си тръгвай, не прави това!
Само за миг да можех да те зърна,
като пеперуда мигом щях да полетя
към ангелите в небесата и най-щастлив щях да съм...
Уви - няма радост неземна! Аз губя се из мрачните сънища -
там, където си ти и пътя към твоето сърце не откривам.
Черна точка оставам за теб. Но и пътя обратно не намирам.
Крия се в сенките на любовта
и загубен оставам за теб...
Сърцето плаче. Няма живот без любов!
© Симеон Даневски Все права защищены