2 янв. 2011 г., 11:28

Закичи ме с цветната дъга 

  Поэзия
774 0 10

 

Не е нужно звездите да сваляш,

поведи ме по лунна пътека,

закичи ме с цветна дъга -

поискай ме сега!

 

Дай ми бяло кокиче,

кажи ми - мило момиче,

ето - нашето небе

грее в моите ръце.

 

Моята любов не е голяма,

но ще стигне и за двама!

Във една сълза се е побрала

чиста - давам ти я цяла!

© Румяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??