Не е нужно звездите да сваляш,
поведи ме по лунна пътека,
закичи ме с цветна дъга -
поискай ме сега!
Дай ми бяло кокиче,
кажи ми - мило момиче,
ето - нашето небе
грее в моите ръце.
Моята любов не е голяма,
но ще стигне и за двама!
Във една сълза се е побрала
чиста - давам ти я цяла!
© Румяна All rights reserved.