6 февр. 2006 г., 19:37

ЗАКЛЕВАМ ТЕ 

  Поэзия
786 0 2

ЗАКЛЕВАМ ТЕ ДА МЕ ОБИЧАШ
ДО СЕТНИЯ, ПОСЛЕДЕН ДЪХ
И С ИМЕТО МИ СМЕЛО ДА НАРИЧАШ
ОТ ТЕБ ПОСТИГНАТ ВСЕКИ ВРЪХ.

ЗАКЛЕВАМ ТЕ - И ТИ НЕ  СЕ ОТКАЗВАШ
 С УСТРЕМА ДА СТИГНЕШ НА ДАЛЕЧЕ,
ИЗЛЪГАН СИ - НЕДЕЙ ДА СЪЖАЛЯВАШ
НА ТЕБ СЪДБАТА ШАНСА ТИ ОБРЕЧЕ.

ЗАКЛЕВАМ ТЕ ДА СЕ НЕ СПРЕШ, КОГАТО
ПОЧУВСТВАШ СЕ БЕЗСИЛЕН ЗА МОМЕНТ.
НАЗАД НЕ ГЛЕДАЙ ТИ, ЗАЩОТО
ПРОСТОРЕН ЩЕ Е ПЪТЯТ ТИ НАПРЕД.

СЪДБАТА ТИ С МАГИЯ ТЕ ОРИСА
ОТ НИЩОТО ДА ПРАВИШ СТО НЕЩА
СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ ТЯ СИ ГО ЗАПИСА
ЛЮБИМЕЦ ДА СИ В НЕЙНАТА РЪКА.

© Милена Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??