ЗАКЛЕВАМ ТЕ ДА МЕ ОБИЧАШ
ДО СЕТНИЯ, ПОСЛЕДЕН ДЪХ
И С ИМЕТО МИ СМЕЛО ДА НАРИЧАШ
ОТ ТЕБ ПОСТИГНАТ ВСЕКИ ВРЪХ.
ЗАКЛЕВАМ ТЕ - И ТИ НЕ СЕ ОТКАЗВАШ
С УСТРЕМА ДА СТИГНЕШ НА ДАЛЕЧЕ,
ИЗЛЪГАН СИ - НЕДЕЙ ДА СЪЖАЛЯВАШ
НА ТЕБ СЪДБАТА ШАНСА ТИ ОБРЕЧЕ.
ЗАКЛЕВАМ ТЕ ДА СЕ НЕ СПРЕШ, КОГАТО
ПОЧУВСТВАШ СЕ БЕЗСИЛЕН ЗА МОМЕНТ.
НАЗАД НЕ ГЛЕДАЙ ТИ, ЗАЩОТО
ПРОСТОРЕН ЩЕ Е ПЪТЯТ ТИ НАПРЕД.
СЪДБАТА ТИ С МАГИЯ ТЕ ОРИСА
ОТ НИЩОТО ДА ПРАВИШ СТО НЕЩА
СЪС ЗЛАТНИ БУКВИ ТЯ СИ ГО ЗАПИСА
ЛЮБИМЕЦ ДА СИ В НЕЙНАТА РЪКА.
© Милена Христова Todos los derechos reservados