4 янв. 2013 г., 16:11

Закъсняла 2 

  Поэзия » Любовная
470 0 3

Дълго ли, любими, чака

както всяка вечер?

Мракът си облича фрака,

отеснял му вече.

 

А звездите си обличат

нощниците бели.

На момичета приличат,

страшно закъснели.

 

Закъснях и аз, любими.

Зная, че ме чакаш.

Идвам. И със твойто име

осветявам мрака.

 

Любовта ни е огнище,

хляб, вода, постеля...

Нищо не ни трябва. Нищо

щом не ни разделя.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??