5 янв. 2013 г., 15:16

Закъсняла любов 

  Поэзия » Любовная
1132 0 7

Моя закъсняла любов,

ти застана на пътя ми млада и неочаквана.

Смутена забравих годините.

Неусетно се сляха младост и страст,

жажда и мъдрост...

Моя закъсняла любов,

разумът  побеждава.

Късно е,

моя невъзможна любов.

© Мария Венциславова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??